Da Punk

Alla inlägg under oktober 2012

Av Da Punk - 16 oktober 2012 21:09


Tjolahopp!


Så visst e man smart som fan. Till att börja med så valde jag i morse att titta några minuter på en dokumentär om The Slender Man... För att sedan springa ut i mörka morgonen... Idiotiska lilla mig x)) Och det är alltid sånt som skrämmer mig, även om jag vet att det inte finns. Våldtäcktsmän och mördare är jag inte rädd för, men demoner och spöken som inte ens finns skrämmer skiten ur mig x3x


Och imorgon, på torsdag och på fredag så ska jag upp halv sex alla dagar DX Jag kommer och dö xD Haha, nejdå men jag kommer vara förbannat trött i helgen. Och så ska man till Carin på lördag (Y).


Och(Lover, det här är det sista och) imorgon och på torsdag ska jag gå modell på gymnasiemässan. I nattens Drottning. Hade jag en bild på internett skulle jag visa, men det har jag inte. Det är en s.k sjöjungfrukjol som jag ska vingla runt i... på tio centimeter klack xD SkA aldrig mer klaga på modeller som går långsamt med sådan kjol x))


jaja, God natt

puss puss <3
//Punkis


Av Da Punk - 15 oktober 2012 20:14



En varm kropp trycktes mot Dödens rygg. Döden flinade trots att pojken bakom henne inte kunde se det. Ett par manshänder letade sig in under hennes allt för korta tröja som om dem trodde att dem hade tillåtelse att vara där. Hon lät diskborsten flyta på den smutsiga vattenytan medan tallriken gled under vattnet. Smidigt ålade hon sig runt i mannens grepp och såg upp på honom med et retsamt leende.


”Ska vi inte ta det här någon annanstans?” frågade med hon en låg röst och kände hur någonting blev hårt mot hennes midja. Mannens pupiller vidgades och han drog, nästan lyfte upp henne, mot sovrummet.

 

De långa naglarna grävde sig in i den mjuka huden på hans mage. Till en början verkade han tro att det var en del av spelet, men när hennes naglar gjorde hål i huden och blodet började rinna i en stadig ström skymtade skräcken i hans ögon.

Döden flinade och hela handen gick genom den känsliga huden. Fingrarna grep om organen innanför. Tarmar och magsäck snörades runt hennes letande fingrar. Med de svarta ögonen såg hon fascinerat hur de rosa tarmarna, droppande av blod, lade sig, slingrade runt varandra, i en hög på de vita lakanen som snabbt färgades röda.

Mannens skrik slutade i ett gurglande när blodet i lungorna kvävde honom och rann ut genom mungipan.

Med ett hungrigt leende ställde sig Döden på knä över honom och tog stöd med händerna. Hon stirrade på blodet vid mungipan ett par ögonblick innan hon böjde sig ner och slickade i sig blodet från mannens lätt orakade kind. De döda ögonen stirrade oseende på hennes svarta hårknutar.

Av Da Punk - 15 oktober 2012 20:02

Tjolahopp!


Feeling like a pro.

Spelade precis lite Call Of Duty. Haha, jag suger xD Men det är fan svårt på Wii. Fast dem ska vara jävligt glada över att kaptenen drog upp mig i hellikoptern, annars skulle dem aldrig ha fått sina papper. Hahaha xD Nej men fan, jag behövde skjuta ihjäl lite människor.

Jag har typ varit lite deppig/arg dem senaste dagarna. Ush. Gillar det inte.

Och nu sitter jag framför Project Runway... Ehh... Reklam, skojja ba x))

Stör mig på att Project Runway Sverige är så copycat den amerikanska versionen. Fast dem får kanske inte förändra så mycket... Men avskedeskyssen är bara pinsam. Hedi är ju Tysk, och där gör dem det, men vem det nu är som är ''host'' i den svenska serien lär ju inte komma från något ställde där man gör det.

Yeey, det började xD


Ses, ska fortsätta titta på PR

Puss puss <3

//Punkis


Av Da Punk - 14 oktober 2012 21:51

Bara för att jag undrar och inte vill göra en ny fråga.


Men OM du skulle tatuera dig/vill tatuera dig, vart och vad skulle det vara?


Själv skulle jag vilja ha en på framsidan av höften i motiv av någonting typ tribal/rosett/kors/fågel motiv. Har ingen riktig aning. Jag tror alldeles för många har missupfattat korsets betydelse. Egentligen har korset ingenting med Gud eller Jesus att göra utan är en symbol för evigt liv.

Men, back to buisness.

Jag vill även ha en text bakom örat som säger: Made In Heaven

Symbolen för dödsrelikerna på högra handleden och enhörningshovar med Bille och Rutins namn på vänster handled.

Jag skulle även vilja ha två fjädervingar på skulderbladen.


Så. Vad vill/har du för tatueringar?

Och nu vill jag att DU svarar med en kommentar


Puss <3

Kommentera nu


Av Da Punk - 14 oktober 2012 21:39


Tjola!


Skaffat ny musik till mobilen <3 Skönt att bli av med lite gammal skit, aven om den måste försvinna från telefonen eftersom jag har ett för litet minneskort </3 fast kanske bra, för då blir jag av med musik jag egentligen inte lyssnar på x)) Kan inte bestämma mig.


Och vad har jag gjort idag då? Jo jag har...... ehhh.... bakat x)) Käns som om det och att gå ner och mocka var det ända jag gjorde idag xD Ush på mig. Skulle ju städa klart mitt rum och dammsuga övervåningen. Diskade i alla fall det som inte var diskat. Inte för att någon märkte det, men ändå.


Undrar vad jag ska ha på mig imorgon... Ohhh, kvällens dilemma xD Nej skojjar bara.


Men pappa har visat mig två skräckisar som jag verkligen VILL se men är alldeles för feg för att titta på själv xD

Pet Sematary

Poltergeist

Heter dem och jag har bara lyckats få se trailern till Pet Sematary eftersom att YouTube cpar med mig :( Makes me so sad.


Orkar inte skriva någonting mer jusst nu. Min dag var inte så händelserik som det kanske märks.


Sov gott alla knas <3

//Punkis


Av Da Punk - 13 oktober 2012 20:13

Halloj!


Så idag har man städat. Är fortfarande inte helt klar, men jag började vid 12 och slutade typ nu, pausade inte för att äta lunch men däremot för att äta middag. Men det vara bara en timme jag pausade för att äta, så jag har fortfarande städat 7 timmar i sträck. Suck. Har stolen och mitt nattygsbord kvar + att jag ska dammsuga övervåningen och trappan... Kommer inte hinna göra någonting annat i helgen xD Fast SKA övningsköra och rida imorgon, så det få helt enkellt vara ostädat till måndag i så fall x))

 

Min nya bokhylla. Det är kärlek <3


Ska se någon film och på min anime serie nu

Ses nån gång <3

//Punkis


Av Da Punk - 13 oktober 2012 01:46

Up, down, up, down, up, down, up, down

yeah-h-h


Go låt mitt i natten.

Han har typ asgo röst


Jag bloggar nu fast jag egentligen borde sova. Är inte inne på några sidor där folk kontaktar mig, och det är väldigt skönt att inte vara tillgänglig 24/7, speciellt inte för att man råkar vara inne på datorn.


Men har tittat på en halv anime serie och är jättekär xD Är i och för sig bara 11 episoder, men är lika lycklig för det.


Men det var ju simmning idag. Vi var väldigt få som faktiskt simmade. Alla textilare( - Sofie som inte mådde bra, hoppas du mår bättre på måndag <3), två frisörer och alla killar... Med andra ord var vi 12 st som simmade. Känner mig skill som var en snabb simmare.... Fast tror min maxpuls ligger runt 170 xD Fick det typ hela tiden när jag inte chillade på livet.

Och efter skolan var det ju hem, göra sig i ordning och åka en timme hem till Farmor och Farfar för att fira Farmors 71 års dag. Gz farmor <3 (Som om du skulle veta vad det betyder xD)


Och imorgon är det jag som får vädra och städa/rensa hela rummet. Hoppas pappa kan hjälpa mig tvätta xD Mamma köpte ju bokhyllan idag, och jag blev så sjukt glad(Mamma, du är BÄST!!), så nu får jag städa rummet innan jag monterar den. Ska ju ta bort ett helt skrivbord, överbelamrat med prylar och så tänkte ja verkligen RENSA i hela rummet... Får se om jag typ fotar rummet imorgon x)) Eller om det är för stökigt.


Ska titta klart på 6 avsnittet och sedan sova

God natt <3

//Punkis


Av Da Punk - 11 oktober 2012 21:30

Hittade den här på tmblr, och älskade den.


             


Jag älskar den här bilden xD

     


You wants to know my tmblr? Well boho, you wont!


(Glömde säga att vi har simning imorgon x)) Lucky me att jag köpte hela bikinin xD)

Presentation


Hallå där kött och blåbär, jojojo Sean Banan här!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Vet du vad Scene, Kawaii, Fairy Key, Lolita, Goth eller Emo är?
 Ja, jag vet vad Scene är för något
 Ja, jag vet vad Kawaii är för något
 Ja, jag vet vad Fairy Key är för något
 Ja, jag vet vad Lolita är för något
 Ja, jag vet vad Goth är för något
 Ja, jag vet vad Emo är för något
 Ja, jag vet vad två av sakerna är för något
 Ja, jag vet vad tre av sakerna är för något
 Ja, jag vet vad fyra av sakerna är för något
 Ja, jag vet vad allt är för något
 Nej, vad är det för någonting?

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Teckningar

Mina teckningar och allt som har med det området att göra ;D

Enjoy <3

Naglar

Mina eller kompisars naglar som jag gjort

Hår & Smink

Hur jag sätter upp/fixar olika frisyrer

Och självklart olika sminkningar :D

Här får du gjärna lämna olika förslag/recuests på vad du vill att jag ska gjöra för sminkning, kanske jag gör den <3

Annat intressant

Jadu... Jag lägger upp lite saker som jag tycker verkar intressanta här xD

Tassbok


Ovido - Quiz & Flashcards